Momentele mele importante se aud mult mai bine cu boxa Yamaha Tsx B15D

Muzica este parte din viața noastră și de cele mai multe ori prin intermediul muzicii încercăm să ne exprimăm emoțiile. Sărbătorim atunci când se naște o nouă viață, atunci când un cuplu decide să devină unul prin căsătorie, când reușim să trecem un examen important, când ne sărbătorim ziua de naștere sau onomastica și multe alte evenimente importante pe care oamenii în genere, le împărtășesc alături de apropiați, într-un cadru familial și într-o atmosferă festină. Încă din perioada antichității, mai exact în Grecia antică, oamenii au considerat că acordurile date de anumite instrumente muzicale reprezentau singura modalitate de exprimare subtilă a sentimentelor și a intenționalităților. De la simple discursuri muzicale prin intermediul cărora marii gânditori doreau să sublimieze anumite idei, în momentul de față rolul muzicii este de a fi o metodă utilizată de specialiști în psihoterapie pentru detensionarea subiecților care acuză perioade recurente de stres. Meloterapia este o metodă de terapie care tratează tulburările mentale sau afective, ajută la depășirea anumitor blocaje, reduce simptomele specifice depresiei și creează o stare generală de bine. Serviciul este un segment în viața oamenilor generator de stres și observ că sunt din ce în ce mai dese momentele când mă duc la muncă stresată de cantitatea enormă de sarcini și responsabilități pe care trebuie să le soluționez într-o anumită unitate de timp. Așa că, dimineața începe cu ceașcă rezonabilă de cafea și cu un set de 5 melodii (jazz sau sax) în funcție de stare.
     Personal, am tendința de a fredona diverse părți din melodia favorită și pentru că știu foarte bine că nu am voce și nici ureche muzicală, am decis să îi las pe specialiști să își facă treaba, dar pentru acest lucru am nevoie de o boxă pe care să o am în apropierea biroului de acasă. Dacă mă gândesc mai bine, cred că aș avea nevoie și de una portabilă pe care să o pot plimba cu mine dintr-o cameră în alta. Boxele din magazinele de specialitate urmăresc un anumit tipar, sunt destul de grele, iar eu caut un model ce poate fi confundat cu ușurință cu un articol pentru decorațiune interioară. După multe ori de căutări am și găsit modelul dorit pe site-ul celor de la AVmall.ro. Pe site-ul lor am găsit o varietate de produse indiferent că dorești să asculți muzica preferată la o boxă portabilă sau ai o firmă de organizare de evenimente. Tot aici găsești boxe pentru tavan sau perete.
 Mobilierul din apartament este predominant alb, pentru că îmi place ideea de deschidere, de mult spațiu, totuși nu seamănă cu încăperile din spitale. Din acest motiv și alegerea modelului de boxă a fost luat pornind tot de la același principiu. 
Boxa activă Yamaha Tsx B15D este modelul ideal pentru raftul din bibliotecă, pentru zona ei sau zona lui, poate fi confundată cu ușurință cu un bibelou. poate fi conectată la Bluetooth-ul telefonului, al tabletei sau al oricărui dispozitiv care are funcția Bluetooth și Wi-Fi.

SPECIFICAȚII

Bluetooth Version/Profile
Maximum Communication Range 10 m/38 ft. 10in. (without interference)
USB Charging
Tuner FM, DAB/DAB+
Preset Memory 5 x FM, 5 x DAB/DAB+
Input Terminal Stereo L/R 3.5 mm STEREO mini Jack
Alarm Alarm
Speaker Unit 5 cm (2”) full-range speaker x 2
Dimensions (W x H x D) 180 x 100 x 200 mm; 7-1/8” x 3-7/8” x 7-7/8”
Weight 0.9 kg; 2.0Ibs
Colours Black, White

Wi-Fi, Bluetooth