Gusturile nu se discută, geanta vorbeşte!

Să fii femeie nu este atât de greu pe cât se pare. O femeie ştie să desfăşoare în orice mediu, se îngrijeşte de ea şi inevitabil investeşte în imaginea sa. Pe lângă haine mai trebuie achiziţionat şi alte accesorii. De pildă, geanta!

Alegerea unei genţi nu este deloc uşoară. Mai întâi, o femeie trebuie să îşi pună întrebarea: la ce îmi trebuie o geantă? Dacă se vrea o geantă de uz trebuie ţinut cont de faptul că în ea vor exista multe lucruri de care e foarte probabil ca noi să ne folosim deseori pe parcursul zilei; rujul, fardul, rimelul, cheile, telefonul, agenda, etc.

Unele femei optează pentru modele din piele naturală, de dimensiune medie şi destul de uşoare, altele preferă genţile fine în care încap doar cheile, rujul, pudra şi cardul.
Pentru cumpărături, doamnele aleg genţile mari tip sacoşă în care adaugă ochelarii de soare, portofelul şi telefonul mobil.

Se păcălesc doamnele când vine vorba de genţi?

Niciodată! Este adevărat că nu toate îşi permit o geantă de mii de euro, dar acele genţi scumpe nu sunt cu nimic mai presus decât o geantă cumpărată de la un brand local, autentic sau un retailer.

Recomandarea mea este MEDICINE - POŞETA CUTE AND BLEAK

Modelul este confecţionat din material textil şi mai are în componenţă următoarele:
- Buzunare exterioare.
- În interior buzunare suplimentare.
- Încheiere cu clemă.
- Mânere lungi.
- Încape un format A4.
- Lungimea manerelor: 62,5 cm.
- Adâncimea: 25,5 cm.
- Înălţimea: 41 cm.
- Lăţimea la baza: 44,5 cm.

Material: textil
Tip: umăr
Tip: de mână
Dimensiune: Mare

Conținut: 100% Poliester