Geanta un must have pentru 2018!

În tonuri deschise sau primăvăratice, de dimensiuni mari sau mici, gențile sunt un accesoriu ce a fost prezent în viața doamnelor încă din Evul Mediu. Gențile, pe lângă funcționalitatea lor, rămân printre articolele ce întregesc ținuta și relevă poziția femeii în societate. Încă din Evul Mediu, gențile au fost adoptate atât de bărbați, cât și de femei pentru funcționalitatea lor, aceea de a putea depozita produse indiferent de natura lor, mai ales că în acea perioadă ținutele vestimentare nu erau prevăzute cu practicele buzunare. Gândiți-vă câte produse depozitați în buzunarele pantalonilor chiar și atunci când vă duceți la o plimbare: chei, telefon, batiste? Având în vedere că pantalonii nu erau prevăzuți cu buzunare, gențile erau mijlocul cel mai facil de a căra diverse greutăți, chiar dacă nu aveau cusături fine sau culori vesele.

În jurul secolului XVII, gențile despre care discutam nu erau de dimensiuni foarte mari, ci de mici dimensiuni pentru a depozita lucruri personale și puteau fi ascunse cu ușurință pe sub haine. În aceste plicuri erau puse condimentele, mirodeniile, deseori pentru a împrospăta hainele.
Acum lucrurile s-au schimbat, iar aceste genți sunt un must have pentru ținuta de zi cu zi a doamnelor și a domnișoarelor. La birou, la plimbare, la o întâlnire cu prietenii sau în club, geanta este nelipsită, indiferent de stil sau de situație aceasta completează ținuta.   

Întotdeauna am avut o afinitate pentru celebra Coco Chanel, o adeptă a stilului elegant prin definiție. Coco a încercat să aducă în modă o altă imagine a femeii care prin excelență debordează de rafinament și eleganță. A militat pentru excluderea rochiilor mini și a introdus sacourile rotunde la baza gâtului și cu două rânduri de nasturi, a introdus pentru prima dată pantalonii în garderoba feminină.
Pantalonii cu talie înaltă și cu pliuri, alături de o cămașă albă cu dantelă și cu o pereche de pantofi oxford reprezintă ținuta pe care o adopt de cele mai multe ori, în detrimentul banalilor jeans. În cadrul întâlnirilor de afaceri, o astfel de ținută este preferabilă uneia mini, fapt ce contribuie la înregistrarea unui succes în încheierea unui parteneriat de lungă durată. Negrul este nonculoarea ce scoate în relief trăsăturile și atuurile unei femei, iar cele mai esențiale piese pot fi accentuate cu mare ușurință. De cele mai multe ori, o geantă de calitate și o pereche de pantofi din piele pot revigora ținuta, de aceea eu optez întotdeauna pentru gențile din piele întoarsă sau din lac. 
Ținuta masculină (Coco Chanel) pe care o adopt, se potrivește perfect cu noul model de geanta de pe answear - Poșeta de piele pe care o pot achiziționa la numai 199,90 de lei, iar produsele din stoc sunt limitate.
Ce îmi place la acest model este că are un sistem de închidere cu clemă, are o curea lungă fapt ce îmi oferă posibilitatea să o pot purta pe umăr și cel mai important aspect, este 100% din piele naturală.
Answear vă oferă o paletă diversificată de produse, chiar și îmbrăcăminte bărbați. Aici puteți fi siguri de originalitatea produselor, sunt de calitate și întrunesc toate standardele de exigență pe care le doriți de la produsul mult visat.