Genţile arată personalitatea femeilor


Accesoriu în toată regula? Nu…, mai degrabă o necesitate este geanta pentru o femeie. Da, femeia, acea fiinţă plină de mister şi atât de fascinantă.

Pentru noi geanta este ceva esenţial, dar şi ceva în pas cu moda, însă pentru cei din jur, aceasta nu este decât o paporniţă în care sunt aruncate fel de fel de obiecte. Genţile sunt cele care ne arată personalitatea şi dezvăluie lumii o parte a reflexiei noastre.
Sunt pe această lume genţi ce merg la orice ocazie şi genţi ce nu merg oricând şi oriunde.
De pildă, eu fac parte din categoria femeilor dependente de genţi. Chiar îmi confecţionez astfel de accesorii, singură, din diverse materiale. Dar asta nu înseamnă că nu sunt atrasă şi de cele din comerţul scump, cum ar fi Tommy Hilfiger.
Sincer, nu caut niciodată geanta perfectă. Este imposibil să existe una aşa cum ne-o dorim toate, dar există foarte multe care mulţumesc gusturile noastre.

Am reuşit până acum să-mi aleg bine genţile. Am mers la fix, am ştitu perfect ce geantă mi se potriveşte. Dar oare cât sunt eu în măsură să vorbesc despre genţi? Să lăsăm totuşi zodiacul să vorbească. El ştie mai bine ce înseamnă o geantă pentru o leoaică.

Femeia din zodia Leu este extrem de atrăgătoare, este și inteligentă și frumoasă. Un adevărat magnet pentru bărbați. Iată ce geantă ar trebuie aleasă pentru o femeie-leu.

Puteti alege o geantă din piele naturală, în culoarea anului, albastru seren: 
Va trebui să punctezi cele mai mari aşteptări:
- să aparţină unui brand renumit de lux;
- să fie un model în tendinţe, iar culoarea, albastru seren, o recomandă ca fiind un must have;
- materialul din care este confecţionată, neapărat piele naturală 100%, o recomandă ca un accesoriu preţios, de lux.

Aşadar, o geantă pentru o femeie, este ca apa pentru un peşte. Esenţială până la capăt!