Întinde o mână ca să-ți spun cine ești

Haideți să ajutăm o micuță care are nevoie de intervenție chirurgicală pentru o viață normală. Este nevoie de o sumă mare de bani, de care părinții nu dispun, așa că fac un apel pentru micuța lor.

Povestea începe așa…

În urmă cu șapte ani, Cristina a venit pe lume ca un copil perfect normal. A avut mai târziu o copilărie fericită alături de părinții ei, până când, într-o zi, după o banală căzătură la săniuș, în iarna acestui an, burtica ei a început să se umfle și să îi provoace dureri.

Părinții au dus-o la spital, iar acolo, în urma unei ecografii, au aflat cea mai cruntă veste: Cristina a fost diagnosticată cu Hepatoblastom de gradul 4, cancer la ficat. Din acel moment a fost transferată de urgență la Iași, unde a urmat 11 ședințe de chimioterapie.

Pentru a o ajuta Asociația Salvează o Inimă a demarat o campanie de strângere de fonduri ce se va desfășura până pe 15 decembrie 2018. Astfel, orice om poate dona 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu mesajul „Cristina” pentru a contribui la susținerea cazului fetei.

Poți fi și tu alături de Cristina Romanescu dacă donezi 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu textul Cristina; totodată, dacă intri pe site-ul  https://www.davidac.ro și folosești codul promoțional SALVEAZAOINIMA vei beneficia de 4% reducere la orice comandă.

31000 de euro nu se fac peste noapte, astfel vă rog, prin intermediul acestui articol, să donați și voi. Consider că fiecare se poate despărți de 2 euro, aproximativ 10 lei în banii noștri. Sunt convinsă că noi, românii, nu ne-am pierdut loialitatea și apropierea unul de altul. Mai sunt convinsă și de faptul că nu ne lăsăm la greu, în ciuda condițiilor de trai din această țară.

Cum mai poți să donezi…

Donații se mai pot face la: Denumire entitate: Asociația “SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de inregistrare fiscală:  31015982

Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani

NOTĂ. Trebuie specificat numele de familie al copilului pentru cine faceți donația!