Doi euro azi, o viață mâine pentru Cristina

De multe ori ne lovim în viață de cazuri în care chiar viața ne arată cât de severă poate fi. La televizor, pe stradă, în instituții, în magazine, etc.

De multe ori trecem pe lângă oameni fără să le observăm povestea tristă din ochi. Poveste scăldată în durere și suferință, care pentru unii nu simbolizează nimic, iar pentru alții este chiar un simbol al renașterii.
Uneori soarta este poate prea nemiloasă cu unii dintre semeni și prea darnică cu alții. Ține de norocul fiecăruia. Iar acolo unde nu este noroc există omenie. Existăm noi, cei din jur, care suntem gata oricând să ajutăm pe cei suferinzi.

Cristina Romanescu, o fetiță de doar 7 ani, din Botoșani, nu mai poate să se bucure de viață ca oricare alt copil, urmează un tratament de chimioterapie, căci…

Diagnosticul doctorilor a fost crunt: Hepatoblastom de gradul 4, cancer la ficat

De unde a pornit totul…
În urmă cu șapte ani, Cristina a venit pe lume ca un copil perfect normal. A avut mai târziu o copilărie fericită alături de părinții ei, până când, într-o zi, după o banală căzătură la săniuș, în iarna acestui an, burtica ei a început să se umfle și să îi provoace dureri.

Părinții au dus-o la spital, iar acolo, în urma unei ecografii, au aflat cea mai cruntă veste: Cristina a fost diagnosticată cu Hepatoblastom de gradul 4, cancer la ficat. Din acel moment a fost transferată de urgență la Iași, unde a urmat 11 ședințe de chimioterapie.

Pentru a o ajuta Asociația Salvează o Inimă a demarat o campanie de strângere de fonduri ce se va desfășura până pe 15 decembrie 2018. Astfel, orice om poate dona 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu mesajul „Cristina” pentru a contribui la susținerea cazului fetei.

Poți fi și tu alături de Cristina Romanescu dacă donezi 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu textul Cristina; totodată, dacă intri pe site-ul  https://www.davidac.ro și folosești codul promoțional SALVEAZAOINIMA vei beneficia de 4% reducere la orice comandă.

Cum mai poți să donezi…

Donații se mai pot face la: Denumire entitate: Asociația “SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de inregistrare fiscală:  31015982

Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani

NOTĂ. Trebuie specificat numele de familie al copilului pentru cine faceți donația!