Aquatique cel mai bun prieten al copilului tău!


Apa minerală naturală oligominerală Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpați, la o altitudine de 1.100 m, în zona protejată a Parcului Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Cu o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104 mg/l, Aquatique este o apă minerală naturală recomandată pentru consumul frecvent al întregii familii.
Studiul, realizat de revista Forbes România în colaborare cu agenția D&D Research, s-a desfășurat în perioada iulie – septembrie 2016, incluzând o amplă cercetare a opiniei mamelor la nivelul întregii țări.
Topul a fost realizat pe baza răspunsurilor mamelor cu vârsta între 22 și 35 de ani, care au copii cu vârste între 0 și 5 ani, și care locuiesc în 41 de orașe din România cu peste 50.000 locuitori. Mamelor li s-a cerut să precizeze ce apă minerală plată folosesc pentru copilul lor, să numească marca de apă în care au încredere, care este cea mai sigură pentru copilul lor și să denumească brandul de apă cu cel mai ridicat nivel de calitate.


Confirmată de specialiști

Ca o confirmare a proprietăților sale benefice pentru bebeluși, în urma efectuării unui studiu clinic, Institutul de Ocrotire a Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu” atestă faptul că apa minerală naturală Aquatique corespunde criteriilor indicate pentru prepararea alimentelor destinate sugarului.

De ce este recomandat consumul zilnic de APĂ- Aquatique?

1. Apa este substanța primordiala din majoritatea alimentelor și, de la paharul cu apă necesar hidratării și până la apa folosită la gătit, nevoia de apă de bună calitate este imperioasă. Așadar, trebuie folosită o apă care are un conținut scăzut de minerale (< 120 mg/l), iar societățile de pediatrie europene recomandă concentrații de sodiu în apa destinată hrănirii și hidratării bebelușului mai mici de 20 mg/l.
2. Apa are un rol important în dizolvarea și transportul nutrienților în întregul organism: vitamine, minerale, hidrați de carbon și oxigen. 
3. Ajută la eliminarea toxinelor acumulate în organism (cu cât organismul conține mai multe toxine, cu atât se pierde mai greu excesul ponderal).
4. Este recomandată de Societatea Română de Pediatrie pentru hrana bebelușilor și pentru consumul frecvent al întregii familii.
5. Este indicată în dietele fără sare. Aquatique are un conținut redus de sodiu, fapt ce contribuie la buna funcționare a organismului.
6. Conținutul redus de minerale este optim pentru hidratarea și purificarea organismului.