FOLIILE PROTECTOARE - ÎNGERII SMARTPHONE-URILOR

Salutare,

Pentru astăzi am ales un subiect pe care mulți dintre voi îl ignoră, și anume: foliile protectoare pentru smartphone-uri.
De ce sunt ele bune, cum se aplică și ce avantaje urmărim să avem odată cu folosirea lor și ce durabilitate au, vă voi explica în rândurile ce urmează.
Foliile protectoare, după cum bine se știe, sunt făcute pentru a proteja ecranul telefonului împotriva zgârieturilor sau a particulelor de praf. Ecranul telefonului denumit și LCD sau display, ori mai nou Touch Screen, este zona telefonului care vine cel mai mult în contact cu degetele noastre. Dacă mai luăm în discuție și considerente practice cum ar fi purtarea telefonului în buzunar alături de chei, monede sau în poșete și borsete împreună cu alte obiecte, se impune protejarea acestora și a părții cea mai sensibile: ecranul.
Așadar, foliile pentru ecran, apărute la Exit, cu un strat de silicon autoadeziv, pot fi ușor de aplicat și la fel de ușor de înlăturat, fără a lăsa reziduuri în urma acestei operațiuni. Dar secretul calității ei face pereche bună cu modul de aplicare. Așadar, dacă nu este aplicată cum trebuie, există posibilitatea să rămână particule de praf sub ea și să apară bule de aer ce deteriorează aspectul ecranului telefonului dumneavoastră.
Un lucru foarte important de reținut atunci când se aplică folia pe ecran, este răbdarea; nu vă grăbiți să o așezați. Dacă o veți aplica în mod corect, aceasta, practic, va deveni invizibilă, iar durata de viață va fi mult mai mare.
Pentru a aplica o folie de protecție pe ecranul smartphone-ului, trebuie să aveți următoarele: folia propriu-zisă, o lavetă din microfibră pentru curățarea telefonului, un card cu marginea netedă, fără ciobituri, pentru a se elimina bulele de aer și, opțional, o soluție de curățare pentru LCD, pentru curățarea telefonului, urmărind următorii pași:

Avantajele pentru care trebuie să se opteze pentru aceste mici obiecte ajutătoare sunt foarte multe, dar mă voi rezuma la cele mai importante cinci dintre ele:
1. Se păstrează ecranul telefonului intact, fără nici o zgârietură. Indiferent dacă smartphone-ul se lovește de obiecte metalice prin buzunare, se va simți în siguranță cu foliile de la smartprotection.
2. Nu lasă petele să se observe pe ecranul telefonului. Fiindcă nu toate telefoanele au un strat oleofobic, foliile împiedică ceea ce pentru majoritatea utilizatorilor par niște lucruri inestetice.
3. Oferă protecție anti-reflexie. Există momente când telefonul se întâlnește cu lumini puternice și funcționalitatea lui este greu de observat. Astfel, foliile de protecție ajută la o vizibilitatea mai bună a ecranului chiar și în lumina reflectoarelor.
4. Intimitate. Există multe persoane care nu doresc să le fie văzut conținutul telefonului de către cei din jurul lor. Pentru ca secretul să fie la locul lui, pe piață se află și modelul de folie Privacy și, tot ceea ce vor observa cei din preajmă, va fi un simplu ecran negru.