Cu Sixt Group Romania sunt pro SH!


Subiectul mașini teoretic este o abordare în mod exclusiv tipic masculină, dar potrivit statisticilor din 2015, în România 2.216.720 de femei dețin permis auto. Indiferint de motivul pentru care doamnele au dorit să dețină un astfel de act, cert este că în momentul  de față, permisul a devenit o necesitate. Este foarte adevărat că domnii sunt mai interesați de acest subiect, dețin multe informații esențiale despre capacitatea motorului, putere, kilometrii făcuți, caroserie, transmisie sau tracțiune, atunci când își achiziționează o mașină. În cazul meu, esențial este ca mașina să fie fiabilă, să mă simt în siguranță, să aibă putere de frânare și să fie pe motorină.
Timpul este dușmanul meu numărul unu. Din acest motiv, am decis să iau atitudine și ca timpul pe care l-aș pierde până la locul de muncă mergând cu mijloacele de transport în comun sau timpul pierdut pe jos la cumpărături l-aș putea folosi într-un mod constructiv. Mașina este cea care îmi poate câștiga acel timp prețios.

Cu Sixt Group Romania sunt pro SH!

Sunt PRO mașini SH și nu luate direct din showroom pentru că merg pe principiul, atât timp cât ai ieșit pe poartă, mașina nu mai este nouă. Există foarte multe variante de modele de mașini care au un kilometraj mic la bord și pot fi catalogate ca fiind noi. O mașină cu 70.000km este ca și una nouă, posesorul ei nu a avut timp să o fugărească prea mult, așa că rămâne o variantă bună pentru mine. Singurul lucru de care am nevoie este de o firmă de încredere care pune preț pe calitate și garanție. De curând am studiat site-ul celor de la  SIXT Group Romania. În cazul celor de la Sixt, accentul este pus pe flexibilitate și pe creearea de soluții personalizate pentru clienți. Prin sistemul One-Stop shop, echipa vă poate oferi servicii de înaltă calitate, sub același principiu calitate-preț puteți opta pentru leasing operațional, mașini în sistem Rent a Car, mașini SH, autoturisme noi de la un dealer autorizat Opel și servicii auto. SIXT SH oferă servicii unice pe piață prin transparența totală, istoria clară și fiabilă a mașinii, pachetul de garanție cel mai cuprinzător (garanție de 2 ani din bară în bară, în limita a 30.000 de Km) și cel mai bun raport calitate preț.

Opel Insignia 2015

Avantajele unei mașini SH luate prin Sixt:

Fiecare mașină dată spre vânzare, înainte de a fi vândută prin SIXT SH a trecut printr-un filtru destul de riguros.
Sunt mașini cu un kilometraj destul de mic, fiind considerate aproape noi.
Mașina pe care dorești să o cumperi de la SIXT SH nu a avut decât un singur proprietar.
Ai acces la întreaga istorie a mașinii, iar toate documentele legate de întreținerea sau eventualele reparații ale mașinii pe care dorești să o cumperi îți sunt puse la dispoziție.
Doar la Sixt New Kopel Auto poți să-ți rezervi online mașina second hand dorită. Astfel, poți vizita secțiunea dedicată “Mașini disponibile la cerere”, alegi mașina dorită și iți poți face rezervarea pe loc pentru a fi primul contactat în momentul în care mașina devine disponibilă.
Când cumperi o mașină second hand de la Sixt New Kopel Auto ești sigur de ceea ce primești. Îți oferim garanție totală pentru o perioadă de 2 ani sau 30.000 km la orice model de autoturism achiziționat. Mai multe detalii despre ce conține garanția poți afla contactând un consultant al nostru la 021.9400, 074.181.2700 sau 037.237.2038.
Cumpărând o maşină second hand de la Sixt New Kopel Auto mergi la sigur, pentru că nu există niciun dubiu legat de provenienţa maşinii respective. Noua ta maşină nu a avut decât un singur proprietar, si acest prim proprietar a fost compania de rent-a-car și leasing operaţional nr. 1 în Germania, Sixt, care a îngrijit-o şi întreţinut-o cu rigoare... nemţească. Astfel, poţi şti cu certitudine care este trecutul acestei maşini şi poţi fi convins că nu vei avea surprize neplăcute după achiziţionare.
Când achizitionezi o maşină second hand de la Sixt New Kopel Auto mergi la sigur, fiindcă ştii deja că maşina respectivă nu a avut decât un singur proprietar. Mai mult, ştii şi cine a fost acel proprietar şi ai acces la întreaga istorie a maşinii. Toate documentele legate de întreţinerea şi eventualele reparaţii ale noii tale maşini îţi sunt puse la dispoziţie cu maxim de seriozitate şi transparenţă.
Când cumperi o maşină second hand de la Sixt New Kopel Auto te poți bucura de ea în întregime, fără bătăi de cap. Astfel, vei putea conduce o maşină cu ITP-ul valabil cel puţin 1 an, ceea ce înseamnă, fireşte, o garanţie în plus că starea tehnică a noii tale maşini este ireproşabilă.