“Fabrica de sănătate” împlineşte 15 ani de activitate naturală

Exista două categorii de oameni: cei care consumă alimente sănătoase şi cei care consumă alimente sintetice.

În ceea ce priveşte a doua categorie, “sinteticii”, cum le spun eu, insistă într-un mod dogmatic ca singura formă pentru supravieţuire sau a slăbi şi a arăta mai bine este consumul de produse care au un termen de expirare mai îndelungat! Dar mă voi opri aici la ei şi îmi voi continua drumul vorbind despre prima categorie. 

Orice om, chiar şi cu o mică experienţă în domeniul alimentar şi farmaceutic va spune că
produsele naturale sunt mult mai eficiente, mai sigure şi îi ajută 100% pe oameni să fie mai sănătoşi. Dacă vorbim de partea sportivă, ierarhia schimbării compoziţiei corpului (acel raport dintre masa musculară şi grăsime) este aşa: 1. nutriţia, 2.antrenamentul.

Importanţa produselor naturiste
Metabolismul, care este un principiu fundamental al vieţii, este asigurat în organism de către procese care au loc la diferite niveluri cel de organism, celular şi până la sub-celular. În timp ce evoluţia lumii animalelor s-a făcut tot mai cunoscută, s-a format şi o relaţiei între organism şi natură. Suplimentele 100% naturale nu ţin locul alimentaţiei echilibrate şi stilului de viaţă sănătos, dar aduc plusul de care are nevoie un om conştient de efectele dăunătoare ale exceselor şi lipsei de odihnă şi care încearcă să facă modificări în măsura posibilităţilor.

Avantajele medicinei naturiste

Accesibilitate 

Procurarea medicamentelor naturiste este destul de simplă. De la magazine simple până la farmacii, şi chiar de pe internet, sunt la îndemână pentru orice simptom imaginabil. De asemenea, produsele naturiste sunt mai ieftine decât cele alopate. Alt merit al medicamentelor naturiste este că pot fi cumpărate fără vreo reţetă anume.

Eficienţă

Medicamentele din plante sunt mai eficiente decât cele alopate pentru anumite boli şi afecţiuni, iar eventualele efecte secundare sunt mult mai slabe decât în cazul medicamentelor chimice.

Fără substanţe chimice 

Medicamentele din plante, sunt considerate ca fiind 100% naturale, iar în lumea E-urilor care ne înconjoară, asta începe să fie o calitate foarte apreciată. 

Mai sunt şi oameni care consumă sănătos
Populaţia acestei planete, care este în continuă creştere, trebuie să se hrănească. Este bine de ştiut că firmele producătoare de alimente sunt în căutare de soluţii din ce în ce mai slab calitative, dar care să respecte normele nutriţionale general acceptate. De aceea oamenii fug de aceste firme şi se redirecţionează către cele cu adevărat de încredere, cum este şi Dacia Plant.

Producţie şi procesare
Dacă în procesul de producţie şi procesare în urmă cu câţiva ani, Dacia Plant se baza foarte mult pe flora spontană, azi asistăm la producţii proprii de plante medicinale, prin care se stimulează chiar şi micii producatori agricoli, pe care firma i-a ajutat să se orienteze spre acest domeniu, al ierburilor de leac.
Există, desigur, şi o cantitate destul de mică de plante care sunt achiziţionate de peste graniţele României, doar că tinerii “şefi” ai Daciei Plant nu acceptă ca aceste condiţii să nu fie foarte calitative.

Ce produse oferă Dacia Plant
Comprimate (103), Siropuri (13), Tincturi (77), Gemoderivate (2), Pulberi (3), Ceaiuri (57), Produse alimentare (13)

La ce folosesc
Anti-răceală (8), Anti-îmbătrânire (3), Antivomitive (2), Aparatul genital (6), Aparatul urinar (4), Aparatul respirator (4), Calmarea durerii (4), Diviziune celulară necontrolată (5), Fertilitate (2), Gravidia şi alăptarea (2), Insomnie (1), Menopauza (3),
Menstruaţie (1), Nutriţie şi metabolism (19), Pentru mame (1), Produse de slăbit (1),
Potenţă (6), Prostată (3), Reacţii alergice (1), Sistem cardiovascular (8), Sistem endocrin (4), Sistem gastrointestinal/detoxifiere intestinală (13), Sistem hepato-biliar (11), Sistem imunitar (7), Sistem muscular (2), Sistem nervos (13), Sistem ocular (1), Sistem osteo-articular (3), Sistem renal (3), Virusuri, microbi şi paraziţi (2), Vitamine şi minerale (4)

Situaţii de prim ajutor
Pentru a evita dezechilibre sufleteşti datorită stresului zilnic, există Emocalm, un remediu destinat îmbunătăţirii vieţii emoţionale. Acesta poate fi folosit în aceeaşi măsură de persoanele cu anxietate sau cu atacuri de panică, dar şi de elevii sau studenţii care se pregătesc de examene şi sunt solicitaţi psihic, ori de cei care se confruntă cu sindromul de oboseală cronică.
Un alt domeniu unde Dacia Plant stă foarte bine, este cel al echilibrului hormonal. Compania vine în întâmpinarea doamnelor cu Alfa Zero Stres comprimate, un produs destinat înfrumuseţării şi menţinerii tinereţii biologice.
Glicemonorm este un produs foarte eficient pentru reducerea glicemiei şi pentru stimularea secreţiei endocrine a pancreasului, pe care foarte mulţi pacienţi cu diabet s-au arătat mulţumiţi de el.

Borna 15
Dacia Plant împlineşte frumoasa vârstă de 15 ani. “Fabrica de sănătate” a plecat de la pasiunea unor tineri pentru natură, până la fitoterapie. Nu mulţi ştiu că aceştia umblau prin munţi după plante, pe care le aduceau în apartamentul unuia dintre ei. Ca oricare început, şi al lor a fost unul greu. Tinerii erau văzuţi ca o mână de oameni fără vreo speranţă anume, care făceau cu mâna la şoferii de rate să îi ia în autobuze cu sacii lor de plante recent culese, şi care odată ce ajungeau în apartament îşi “intoxicau” vecinii de bloc, umplând etajul cu mirosurile necunoscute ale ierburilor puse la uscat. După ce le preparau singur, fără vreo maşinărie anume, au observat că tincturile lor de “casă” erau cu mult mai bune, mai concentrate decât tot ceea ce se găsea pe piaţa farmaceutică la acea vreme. Aşa au realizat că medicina naturală are un uriaş potenţial, neexploatat, din cauza lipsei de calitate a produselor care se aflau pe piaţa românească de profil. La scurt timp au descoperit diversitatea florei României medicinale, dar şi pe cea a florei medicinale mondiale, diversitate care se regăseşte din plin în cele aproape trei sute de tipuri de produse naturale pe care ei le fabrică în prezent. Aşadar, până la înfiinţarea unei companii mai era doar un pas. Şi-au unit forţele cu medici, farmacişti, biologi şi ingineri specialişti în cultivarea plantelor medicinale, colectiv cu care aveau să aibă o activitate neobosită de cercetare şi de inovare în acest domeniu. În urma creativităţii şi cercetării, a luat naştere Dacia Plant. Cu această ocazie, compania organizează în data de 2 iulie un concert ce va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, iar printre artiștii care urcă pe scenă se află și trupa Phoenix. Prin acest demers, Dacia Plant vrea să-şi arate recunoştinţa,  dăruind înapoi încrederea cu care a fost investită, fiind mereu aproape de oameni și de comunitatea locală.

La mulţi ani, Dacia Plant, să ne oferi aceleaşi produse formidabile mult timp de acum încolo!